Onze leden

Een gevarieerd team, met verschillende competenties. Van boekhouder tot bankier, horeca-uitbater tot autoverkoper. Bij ons vind je ze allemaal. Een groep die ooit door stichtend voorzitter Nick Luts werd samengesteld is ondertussen uitgegroeid tot een ware vriendengroep.

Wil je meer weten over ons en onze werking? Kijk zeker even op onze over ons pagina.

Woordje van de voorzitter

Welkom bij Kiwanis Geel Iuvenes, dit jaar ben ik voorzitter van onze club. Wij zijn een jonge groep van ondernemers die evenementen organiseren om goede doelen met betrekking tot kinderen te steunen. We hebben de pech natuurlijk dit jaar dat we door Corona heel beperkt zijn in het samenkomen en organiseren, desalniettemin proberen we toch elkaar te horen via alle mogelijke media om te kijken hoe we bepaalde organisaties een hart onder de riem kunnen steken. Onze bekende after work hopen we nog te kunnen organiseren al zal dit natuurlijk niet vanzelfsprekend zijn in 2021.

Blijf je graag op de hoogte van wat we doen en welke doelen we steunen kan je steeds onze Facebookpagina volgen.

Het zal niet het makkelijkste jaar worden om dingen te realiseren maar onder het motto moeilijk gaat ook blijven wij ervoor gaan en hopelijk kunnen we elkaar toch eens begroeten op 1 van onze evenementen.

Voorzitter Kiwanis Iuvenes
2020 - 2021